Kevin De Bruyne Kimdir ?

Kevin De Bruyne Kimdir ?

Futbolun hem sinirli hem agresif hem derbeder çocuğu kusuruz oynuyor.

https://www.theguardian.com/football/2023/jun/05/de-bruyne-insists-career-not-defined-champions-league-final

İşte karşınızda Kevin De Bruyne (KDB).

Kevin De Bruyne, Manchester City ve İngiltere Premier Ligi’nde Belçika milli takımı için oynayan Belçikalı bir futbolcudur. 2017 yılında Guardian ve medya tarafından dünyanın en iyi oyuncusu seçilen De Bruyne, sıklıkla mükemmel bir oyuncu ve Avrupa’nın en iyi oyuncusu olarak tanımlanıyor. Tarafından tanımlanır. Belçika’nın Gent kentinde doğup büyüyen futbolcu, amatör kariyerine doğup Genk’te forma giydiği şehirde başladı. 2010–2011 sezonunda Belçika profesyonel ligindetakımına liderlik etti. Performansı Premier Lig takımlarının gözünden kaçmadı ve 2012’de Chelsea ve Chelsea’ye transfer oldu.sözleşmeyi imzaladı. Ardından Alman grubu “Wolfsburg”; Bir sözleşme imzaladı ve Almanya’da “Yılın Oyuncusu” seçildi. Seçilmiş (2015). Ödülü, Wolfsburg adına 16 gol atıp 27 asist yaptığı 2014/15 sezonunun ardından aldı. Manchester City, Ağustos 2015’te Kevin’in takımla altı yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.Kevin, Belçika milli takımıyla UEFA Euro 2016 ve 2014 FIFA Dünya Kupası’nda yer aldı. Kariyer Çabaları, 2008 yılında Genk’in kıdemli takımına çağrıldığında ve Mayıs 2009’da ilk maçına çıktığında ödüllendirildi. Ancak ertesi yıl takım üzerinde etki yaratmayı başardı. Genk, 2010/11 sezonunda Belçika şampiyonu oldu ve o sezon harika bir sezon geçirdiklerini gösterdi.

https://www.coachesvoice.com/cv/kevin-de-bruyne-pep-guardiola-manchester-city/

 Kevin, 32 lig maçında 5 gol ve 16 asist kaydetti.Kevinand’ın Genk adına ilk hat-trick’i Ekim 2011’de Club Brugge’e karşı oynanan maçta geldi. 28 maçta sekiz lig golü attı. Kevin, Şubat 2012’de İngiltere’den Chelsea’ye katıldı ve aynı yılın Temmuz ayında takımdaki ilk maçına çıktı. Kişisel yaşam: 2014 yılından bu yana birlikte olan Kevin De Bruyne ve Michele Lacroixand’ın 2016 yılında bir oğlu oldu. Çift, doğumun hemen ardından Haziran 2017’de evlendi.Kevin hem saha içinde hem de saha dışında mizacıyla tanınıyor. 2013 yılında Daily Mail, Kevinand’ın o zamanki ortağı Caroline Lijnenand’ın Thibaut Courtois ile evlilik dışı bir ilişkisi olduğunu ortaya çıkardı.

Bir antrenman sırasında Kevinand, Courtois’e acımasızca saldırdı. ancak daha sonra barıştılar. Dil tutkunu olan Kevin, çocukluğunda seyahatleri sırasında akıcı bir şekilde Fransızca, Hollandaca, İngilizce ve Almanca konuşuyordu.

Referans

https://www.goal.com/tr/galeri-listesi/kevin-de-bruyne-sok-bir-transferle-manchester-city-den-ayrilabilir/bltd90258ad118deb97

https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_De_Bruyne

https://www.transfermarkt.com/kevin-de-bruyne/profil/spieler/88755

https://www.premierleague.com/players/4288/Kevin-De-Bruyne/overview

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir